Így zajlik a NOS-nál a pályázatkészítés

Hogyan zajlik a NOS Pályázati és Tanácsadó Központnál a pályázatkészítés?


1. Megkeresés
Ha megkeres bennünket, megkérjük, részletesen ismertesse velünk ötlét, elképzelését. Projekt adatlapunk kitöltésével és megküldésével felveheti a kapcsolatot velünk. Kutatjuk a megvalósításhoz szükséges uniós vagy hazai forrású pályázatot, illetve – ha szükséges – kiegészítő forrásként a legkedvezőbb hitellehetőséget.


2. Árajánlat
Ha megvan a konkrét pályázati lehetőség, ajánlatot teszünk Önnek az elkészítés határidejére és a szakértői munka díjára. A feltételeket megbízási szerződés rögzíti.
A szakértői feladatok díjazása két részből áll: egyrészt a pályázat benyújtásakor a Megbízó a pályázat összeállításáért és benyújtásáért pályázatkészítési alapdíjat. Ez a pályázatkészítés ára, ami függ a pályázati anyag jellegétől, bonyolultságától.
Másrészt nyertes pályázat esetén kiegészítő szakértői díjat kérünk, amelynek összege a megítélt támogatási összeg százalékos hányada.


3. Beszerzendő adatok és dokumentumok
A megkötött szerződés alapján elkezdődik a közös munka a pályázati kiírás(ok) alapján. Megbízónk részére összeállítunk egy listát a beszerzendő adatokról és dokumentumokról.


4. Pályázatkészítés és -benyújtás
Az Öntől kapott adatokkal összeállítjuk a pályázatot, kitöltjük az adatalapokat. Ha szükséges, elkészítjük az üzleti tervet, a megvalósíthatósági-, illetve egyéb hatástanulmányt, elemzést, nyilatkozatokat. Begyűjtjük a szükséges mellékleteket. A dokumentációt a Megbízó aláírja, mi pedig az aláírást, sokszorosítást, bekötést  követően benyújtjuk az illetékes szervhez a komplett pályázati dokumentációt.
Az elkészített pályázati dokumentum egy teljes nyomtatott és teljes elektronikus példányát átadjuk Önnek.
A pályázat benyújtása után szakértői kötelezettségvállalásunk van, vagyis, ha esetleg lesz hiánypótlás/kiegészítő kérdés, azt is elküldjük, megválaszoljuk.


5. Projektmenedzsment (igény szerint)
Amikor megnyertük a pályázatot, vállaljuk a nyertes pályázat menedzselését, vagyis: tartjuk a kapcsolatot a kiíró-közreműködő szervvel, szakmai segítséget adunk a támogatási szerződés megkötéséhez, Önnel együtt dolgozunk a megfelelő támogatási elszámolás érdekében. Amit a kötelező adatszolgáltatáshoz kérnek, együtt beadjuk, szükség esetén sajtóközleményt írunk, sajtót szervezünk, szóval segítünk, hogy a nyertes pályázat eredménye sikertörténet legyen és erről rengetegen tudjanak.


Jó tudni:
A pályázatkészítés megbízóinkkal közös munka.
Ahhoz, hogy a pályázaton megnyert pénzt Ön felvegye és elköltse, nagyon szigorú feltételeknek kell megfelelni! A munka nehézségekkel jár. A szerződés, az elszámolás feltételeinek biztosítása sokszor nagyon bonyolult folyamat eredménye. Segítünk!


Árajánlatunkat az info@noskft.hu címre kérheti. Kérjük, írja meg nekünk elképzelését, ötletét, amelyre pályázati forrást keres!

Most aktuális pályázatokról információ: (+3630) 5805949